Kövess minket

Hiphop

Snoop Dogg szerint ez a négy ember tette a legtöbbet a rap zenéért az elmúlt húsz évben

Ezúttal szerényebb volt a szokásosnál, és magát nem említette meg.

Megosztva

Forrás:

Szinte lehetetlen összeszámolni hányszor faggatták már különböző platformokon Snoop Dogg-ot arról, hogy kiket tart a valaha élt legjobb emszíknek, rappereknek. Persze oka van annak, hogy miért őt találják be folyton az ilyen, és ehhez hasonló kérdésekkel: mert bizony Snoop abszolút megkerülhetetlen a globális rap-bizniszben, sőt, bátran állítjuk, hogy az egyik legjobb emszí is, aki eddig mikrofont ragadott.

Pár napja az XXL magazin által készített videóinterjúban -egy kérdésre válaszolva- megnevezte a négy legbefolyásosabb rap előadót az elmúlt húsz évből. Spoiler ide, spoiler oda, de eláruljuk: magát ezúttal kihagyta a felsorolásból.

[vembed youtube=”9zgEhzvnWQo” ]“Mindenképpen meg kell említenem JAY-Z, E-40, Too Short és Puff Daddy nevét, már csak a hosszú karrierjük miatt is, de talán még fontosabb, hogy ők mindig megtudtak újulni, ezzel pedig örökös szereplői lehetnek a hiphopnak” – fejtegette Snoop az öröklét titkait.

Fontos megjegyezni, hogy nem a legjobb, legtehetségesebb rapperekől beszélt, hanem azokról, akik a legtöbbet tettek a stílusért az elmúlt évtizedekben, így mielőtt húzni kezdenénk a szánkat kedvenceinket hiányolva, fogadjuk el a jó Snoop véleményét.

A Te listádon kik szerepelnek?

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.