Kövess minket

Hiphop

Snoop Dogg szerint Ty Dolla $ign a modern Nate Dogg, de Nate Dogg fia vitatkozna a hasonlítgatással

Megosztva

Forrás:

Snoop Dogg nemrég kinevezte Ty Dolla $ign-t a szcéna új Nate Dogg-jának, de Nate Dogg fia ezzel nagyon nem ért egyet.

Snoop a kijelentését Ty legutóbbi, „Featuring Ty Dolla Sign” albumának megjelenése után tette, mint elmondta, az R&B zenész szerinte Nate Dogg reinkarnációja. 

Áldott vagyok és megtisztelve érzem magam” – reagált a hasonlításra Ty a Power 106 rádió egyik műsorában. „Nate sokáig vitte magával ezt a fáklyát, és most átadta nekem. Az egyik barátommal beszélgettem, és elmesélte, hogy Snoop a szülinapján arról beszélt, hogy én vagyok Nate Dogg reinkarnációja. Mikor ezt meghallottam úgy voltam vele, hogy najó, ha Snoop is ezt mondja. Ez nagyon sokat jelent nekem. Örülök, hogy átvehettem a fáklyát, melyet egy új előadó bármikor átvehet tőlem” – mondta Ty Dolla, kvázi egyetértve Snoop szavaival.

Nate Dogg fia már kevésbé érezte jogosnak a két előadó közötti egyenlőségjelet, és Instagram Story-kban fejtette ki a véleményét a témáról.

[instagram]CHYOZZvH0T7[/instagram]
„Emlékeztek erre a dalra 9 évvel ezelőttről? Mindenki annyira akarta, hogy Akon legyen apám helyettesítője. Már akkor tudtam” – posztolta Dr. Dre X Snoop X Akon „Kush” című trekkjére utalva.

Nate Dogg fia mindenesetre elismerte, hogy Ty Dolla hangzása nagyon király, és amúgy ő is imádja a zenéjét, de ettől még vitatkozik a felvetéssel, hogy ő az új Nate Dogg. „Snoop Dogg mondhat akármit, hisz nagy király, de meglátja majd, hogy nincs igaza. Muszáj ezzel vitatkoznom, hisz az apámról van szó” – zárta le a témát.

(Complex)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés