Kövess minket

Tech

Snoop Dogg úgy felkúrta magát 15 percnyi gamelés után, hogy 7 óráig elfelejtette lekapcsolni a Twitch streamet

Megosztva

Forrás: Twitch

Snoop Dogg egy elég chill ember, köszönhetően valószínűleg egy bizonyos zöld növénykének, de ha kompetitív videójátékokról van szó, elég hamar el tudja veszíteni az önuralmát. 

A rapper nagy rajongója az amerikai focis játék, az EA Sports által fejlesztett Madden NFL sorozatnak, melyet streamelni is szokott Twitchen, már amikor épp nem halnak be a szerverek. Pár nappal ezelőtt ugyanis elérhetetlen volt a játék az EA szerverkarbantartása miatt, Snoop pedig egy Insta videóban adott ultimátumot az EA-nek, hogy ha fél órán belül nem javítják ki a hibát, akkor muszáj lesz átváltania Xboxról egy másik konzolra, méghozzá a hírhedt Soulja Boy konzolra.

„EA, tesóim 30 percetek van, hogy újraindítsátok a szervereket, mert ha nem, akkor átugrom Soulja Boy konzoljára. Tudom, hogy neki is vannak mindenféle játékai azon a cuccon. Soulja, írj a nagybácsidnak, van azon a szarodon Madden? Játszadozik velem itt az EA, elegem van, már több ezren írtak, hogy játsszunk együtt, de nem tudok. Szedjétek össze magatokat. Soulja Boy, te meg szerezd meg a Maddent a konzolodra” – poénkodott Snoop a videón, amit persze Soulja is újraosztott.

[instagram]CLwkQb8goxK[/instagram]
Később szerencsére élesedtek a szerverek, de Snoop kálváriája nem ért véget. A rapper ugyanis egy „Dőlj hátra, nyugizz és relaxálj, csak jó hangulatok vannak itt” elnevezésű streamben nem fogadta meg a saját tanácsát, kb. 15 percet gamelt csak, mivel annyira felbaszta magát azon, hogy veszített, hogy először dühöngött egy kicsit, majd otthagyta az egészet a francba, csak közben elfelejtette lekapcsolni a Twitchen a közvetítést, mely így közel 8 óráig ment az üres szobában. 

[twitter]https://twitter.com/CyXato/status/1366122316778901513[/twitter]
A rapper az üresjáratban a lakás egy másik részén hallgatta a kedvenc soul és funk klasszikusait, James Browntól kezdve egészen Roberta Flackig, majd 7 és fél óra elteltével egy otthoni pulcsiban besétált a szobába és rájött, hogy még bőven megy a stream, ezért lekapcsolta azt.

Snoop streamjei általában olyan pár ezres nézettséget hoznak csak, ezt a videót viszont több mint 100 ezren követték figyelemmel, vélhetően mivel mindenki azt várta, hogy a bekapcsolt streamről elfeledkező rapper egyszercsak mond vagy tesz valamit, ami esetleg kínos, vicces, vagy bármi a kettő között. A videót utólag már több mint 350 ezren megnézték, de Snoop végül letörölte Twitchről.

(Complex, PC Gamer)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés