Kövess minket

Hiphop

Snoop Doggot zavarta, hogy 2Pac elhappolta előle a közönség figyelmét – állítja az Outlawz rapper Napoleon

Megosztva

Snoop Dogg anno féltékeny volt 2Pac sikereire – állítja az Outlawz MC, Napoleon egy új interjúban. A The Art Of Dialogue-al való beszélgetése során Napoleon kiemelte, hogy furcsa, hogy Snoopnak szinte minden médiabeszélgetésben Tupac halálával kell foglalkoznia.

Talán néhány dolgot, amit nem tudott szemtől szemben elmondani Pacnek, tudod, ezekben az interjúkban megteheti” – mondta Napoleon Snoop Doggról. „Ez szomorú. És az egyik ok, amiért mindig megpróbálom ezt kijavítani, az az, hogy ő és Pac barátok voltak. Már tudom, hogy miért csinálja ezt, tesó. Képzeld el, ha te vagy a Death Row legnagyobb sztárja, és Pac jön és elveszi az összes figyelmet, érted? Aztán 25 évvel később Pac meghalt, és minden interjúban felhozzák a nevét. Szóval talán csak megpróbálja visszavenni a fényt Pac-től. Érted, mire gondolok?

Napoleon azt is mondta, hogy Snoop tévedett, amikor nemtetszését fejezte ki Pac „Hit ‘Em Up” című diss trackjével kapcsolatban, és csak a pozitív oldalára kellene koncentrálnia. „Azt mondanám, hogy egy héttel a halála előtt a legjobb barátok voltunk” – mondta Snoop Dogg az említett interjúban, ahol arról beszélt, hogy ő inkább békült és kollabolt volna a keleti parti rapperrekkel a háborúskodás helyett.

(HipHopDX)