Kövess minket

Bulvár

Soha ne dobáld meg Lil Wayne-t fellépés közben, mert a haverjainál pisztolyok vannak

Ausztráliában helyre kellett tennie a rajongókat.

Megosztva

Forrás:

Szürreális jelenetek játszódtak le Lil Wayne múlt hétvégi fellépésén a Jumanji Fesztiválon (legjobb név valaha amúgy!), Sydney-ben. Valaki a közönségből jó ötletnek tartotta vizes palackot hajítani a színpadra, ám ez csöppet sem nyerte el Weezy tetszését. Olyannyira nem, hogy a „támadás” után a 35 éves rapper rögtön pedagógus üzemmódba kapcsolt, leállíttatta a zenét és nyugodt, kimért hangon elmagyarázta a dobálózó egyénnek, miért is nem szabad ilyet csinálnia, pláne akkor nem, ha ő van éppen a színpadon.

[vembed youtube=”c1TsvqrgY00″ ]„Oké, hadd mondjak el valamit. Ahonnan én jövök  – szerintem mind tudjátok, az Államokból – nem szokás szarságokat hajigálni a színpadra.” – ez eddig valóban okés, a lényeg csak most következik:

„A spanjaimnak pisztolyai vannak, és fogalmuk sincs kire kell lőni. Szóval, ha folytatódik a dobálózás, inkább abbahagyom az egészet, mert nem szeretném, ha valaki meghalna.”

Kedves, mi több, igazán gáláns szavak ezek. Újabb palackok később már nem röpködtek, így a konci is lement, és senkit sem kellett agyonlőni.

Színtiszta haszon, mindenki jól járt.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés