Kövess minket

Bulvár

Sok orális sex, nyelvdaganat?!

Lehetséges..!

Megosztva

dickinsonFotó: Getty / Europress

A 16. nagylemez felvétele során derült ki, hogy az Iron Maiden frontembernek nyelvdaganata van. Emellett a sexuális úton terjedő HPV – vírussal is küzd.

Bruce Dickinson tavasszal jelentette be, hogy daganatot találtak nyelvében, ezt később el is távolították, majd 7 hét kemoterápiára küldték. A sztársággal járó hírnév és a lányok iránti rajongása okozta betegségét. Hírnevének köszönhetően elég sok lánnyal sikerült kapcsolatba kerülnie. Akik ezek után, jobb ha kivizsgáltatják magukat.

Egészségügyi állapotáról a Sirius-XM nevű rádióban mesélt

„Egy golflabda méretű daganatot találtama nyelvemben, és egy nagyobb eper vagy épp egy kisebb dió méretűt a nyakam jobb oldalán, ami különös érzés volt. Persze ezután mindenki elsütötte azt a viccetMichael Douglasről[aki szintén ugyanezzel a problémával küzdött], hogy az orális szex miatt lett beteg, én pedig próbáltam rávenni őket, hogy tegyük túl rajta magunkat, és vegyük komolyan a dolgot.”

Egy másik interjúban így nyilatkozott.

Ami a HPV-vírust illeti, az emberek nem igazán tudnak róla sokat. Nem azt mondom, hogy felelőtlenek vagy ilyesmi, hanem arról van szó, hogy hamarabb kinézik mondjuk egy leszbikus nőből, hogy ezzel a betegséggel küzd. De ez nem igaz, ugyanis a nőket 25%-kal kisebb mértékben veszélyezteti a betegség.

Mégsem olyan könnyű egy sztár élete.
Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük