Kövess minket

Stílus

„Sokat akar a szarka, de nem bírja a farka”

Van egy jó tanácsunk minden férfinak.

Megosztva

kiskukacFotó: Getty / Istock

Semmilyen körülmények között ne engedjétek, hogy szilikont injekciózzanak a legnemesebb testrészetekbe. Pláne ne, ha a hölgy, aki műveletet végrehajtja, gyógyászatilag teljesen képzetlen. Az okos ember más kárán tanul, ezért mindenképp olvassa el az alábbiakat az, aki netán mégis azon agyal unalmas óráiban, hogy pénisze méretét szilikon segítségével növelje meg, mi javasoljuk, hogy tegyen le róla.

Kezdődjön a tanmese! New Jersey-ben járunk, itt élt a néhai Justin Street, aki nem volt elégedett hímtagja méretével, ezért a 22 éves fiatalember, egy nap felkereste hölgyismerősét, bizonyos Kasia Rivera-t, hogy injekciózzon neki szilikont a kicsinek vélt testrészébe. Mivel pénzközpontú világban élünk, nem kívánta ingyen, fizetett is Rivera-nak a segítségért, aki boldog tett eleget a kérésnek.

A szilikon, amint bekerült a véráramba, Street testében a szervek felmondták a szolgálatot, és szerencsétlen másnapra belehalt a nagyobbító beavatkozásba. Az orvosok szerint, szilikon által okozott embólia volt a halál oka. Rivera-t gyilkossággal vádolják, valószínűleg visszatoloncolják Jamaikába és 5 évig terjedő szabadságvesztéssel is sújthatják majd. Így segítsen az ember a barátainak! – gondolhatta a tárgyaláson, mikor kimondta a bíró az ítéletet.

Nem kirívó esetről van szó, ezt bizonyítja, hogy Idén egy Maryland-i nő abba halt bele, hogy házilag fecskendezetek szilikont a fenekébe.

Az agyukba sem ártana fecskendezni valamit.

(complex.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés