Kövess minket

Stílus

Sokkol a Pussy Handbag!

Mi laikusok naivan azt hisszük, hogy a divat már nem tud minket meglepni, de az ilyen „szépségek” után rájövünk, hogy a divattervezőknek sikerül olyat kreálni, amikre rácsodálkozunk.

Megosztva

pussy 5

A következő merész táskákat elnézve A, elsőre szerelmes leszel vagy a B, teljesen megbotránkozol. Ezek az egyedi darabok igen, jól látod, vaginákat ábrázolnak. Természetesen még nem mindenkinek adatik meg, hogy birtokolja e csodákat, de a sztárvilág ez alól is kivételt képez. Egy példány büszke tulajdonosa maga Beyoncé is.

A cél elsőre nem az volt, hogy sokkolva legyen a nép, hanem sokkal inkább a figyelemfelkeltés. A táskákat egy New York-i divattervező, Rachel Freinberg álmodta meg, aki a DAMNsel márkanév alatt alkot. Egy olyan kollekciót hozott létre, melynek különlegessége a félreérthetetlen női nemi szerv motívumában rejlik. A táskák többféle változatban, színben és méretben is kaphatók.

A táskák hamarosan az utcán is megjelentek, sőt még a New York Fashion Week-en is felvillant egy-két darab, szóval, ha azt gondoltuk volna, hogy nem lesz a mindennapok része, akkor tévednünk kell. A tervező a Refinery29 magazinnak adott interjújában elmondta, hogy az ihlet a metróban szállta meg, mikor a szemben ülő nőkön mélázott el. A hölgyek ölében táska pihent és keresztbetett lábakkal ültek.

pussy 2

Sokat gondolkodott ezen, hogy miért van ez így. És rájött arra, hogy az ösztönös cselekvés hátterében a nőiesség áll. „A nőknek nyilvánosan nem áll módjukban az, hogy úgy üljenek, ahogy kényelmes – és én nem értem, hogy miért. A férfiakkal ellentétben nekünk miért kell jobban elrejtenünk nemi szervünket.” – magyarázta az alkotó. Lényegében a „titok” felfedése adta a táskák alapkoncepcióját, illetve az, hogy szembe menjen a társadalmi sztereotípiákkal. Kimondható, hogy feminista elveit a táskákkal akarta reprezentálni. Nézeteit több híresség is adja, büszkén viseli Beyoncé, de a szerb származású transz modell Andrej Pejic is.

pussy 3

Forrás: diva.sk

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés