Kövess minket

Stílus

Sokkoló képek: a bőrtáskák valódi ára

Dobogó szív és műhús volt a bőrtáskákban, hogy felhívja a figyelmet az állatbőr használatának árnyoldalára egy fényesen csillogó bangkoki plázában.

MegosztvaAz ütős kampányt a PETA és az Ogilvy & Mather Advertising Bangkok találták ki: egy pop-up boltot nyitottak Bangkok egyik legforgalmasabb plázájában, ahol kellemetlen meglepetés várta a bőrdzsekikre, táskákra és pénztárcákra vadászó vásárlókat. A bőr felszín műhúst, belső szerveket, de még dobogó szívet is rejtett, nem kis sokkot okozva a vásárlóknak.

insta

A PETA rendszeresen kampányol az állati eredetű divatcikkek ellen, a divathetekre például mindig kivonulnak demonstrálni, hogy ne használjanak a tervezők valódi szőrmét a kollekciójukban. Ezzel a legutóbbi akciójukkal azt tudatosították a vásárlókban, hogy az a dögös bőrdzseki, vagy elegáns táska is egy élő állathoz tartozott egyszer, és gondoljanak ebbe bele, mielőtt megveszik.„Egy átlagos krokodilbőr-táskához négy krokodilt nyúznak meg, és évente több százezer pitont ölnek meg az esőerdőkben, hogy trendi cuccok készülhessenek belőlük” írják. Tényleg kell az a táska ilyen áron?


Te mire szavazol:

Bőr vagy műbőr?

Csakis bőr, a műbőr igénytelen és olcsó hatást kelt.
Műbőr, sose vennék meg olyasmit, amiért állatok szenvedtek.
Nekem mindegy, amelyik jobban néz ki.
Ha lenne rá pénzem, azért bevallom, vennék bőrt.

Quiz Maker

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés