Kövess minket

Hiphop

Sör és Fű koncerttel vette kezdetét a Secret Reality Karantén Fest

Csak hogy be ne csavarodjunk otthon a négy fal között.

Megosztva

Forrás:

A koronavírus itthoni megjelenése, valamint az emiatt hozott korlátozó intézkedések elsők között a zeneipart küldték padlóra, mivel jelen helyzetben – megjósolhatatlan ideig – minden hazai koncert, illetve fesztivál halasztásra, rosszabb esetben törlésre került. Talán egyetlen pozitív (?) hozadéka van ennek az egész karantén mizériának, mégpedig az, hogy a különböző zenekarok, rap-csapatok ipari mennyiségben ömlesztik ránk a járványról, a bezártságról, vagy esetleg a kettő tökéletes kombinációjáról írt szerzeményeiket; hiába no, most éppen a COVID19 a trendi.

A magyar hiphop szcéna titkos társasága, a Secret Reality krú azonban némileg más eszközökkel szórakoztatná a kényszerűségből otthonmaradókat: a srácok – az előzetes terveik szerint legalábbis – heti rendszerességgel, szombatonként „élő” rap-koncerteket nyomnak saját Youtube csatornájukon barátaik közreműködésével.

A KARANTÉN FEST névre keresztelt esemény ma délután indult be egy Sör és Fű live szettel, melyet egy háztetőn nyomtak le, orvosi maszkokban, hisz fő a biztonság.

[vembed youtube=”01u9Q-bJjj8″ ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés