Kövess minket

Film

Sose találnád ki, melyik Marvel szuperhős szakítja a legtöbb pénzt Hollywoodban

És közben még a vásznon sincs rendesen.

Megosztva

Forrás:

Megjelent a Forbes éves listája a legtöbbet kereső színészekről. A 10-es listát idén Mark Wahlberg vezeti 68 millió dollárral, őt követi, nem meglepő módon ismét Dwayne Johnson, majd pedig Vin Diesel kapja a bronzérmet, 54,5 millió dollárral, aki ezzel a legjobban fizetett Marvel szuperhős az egész univerzumban.

Diesel a Galaxis őrzőiben alakítja a Groot nevű karaktert, aki egy CGI falény, szóval a színész igazából nem is szerepel a vásznon, csak a hangját lehet hallani, ami egyébként végig annyi, hogy „I’m Groot„, mivel ez a lény egy nagyra nőtt Pokémon. Dieselnek tehát nem kell nagyon megeröltetnie magát a szerepért, de a bevételei nagy részét persze nem ebből, hanem a Halálos iramban franchise-ból szerzi. Groot karaktere a jövő áprilisban mozikba kerülő Bosszúállók: Végtelen háború című filmben is feltűnik majd.

[vembed youtube=”YqZcXh4kB6c” ]Kollégái sem teljesítenek amúgy rosszul, a Vasembert alakító Robert Downey Jr. 48 milliót (6. hely), a villámlás istene, Chris Hemsworth pedig 31,5 millió dollárt vihetett haza. Alább olvasható a teljes lista, mely amúgy összesen háromszor akkora összegre jön ki, mint a színésznők 10-es listája, mert szexizmus.

1. Mark Wahlberg – $68m
2. Dwayne ‘The Rock’ Johnson – $65m
3. Vin Diesel – $54.5m
4. Adam Sandler – $50.5m
5. Jackie Chan – $49m
6. Robert Downey Jr – $48m
7. Tom Cruise – $43m
8. Shah Rukh Khan – $38m
9. Salman Khan – $37m
10. Akshay Kumar – $35.5m

(NME)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés