Kövess minket

Hiphop

Sötét démonként próbálják őrületbe kergetni a Revival kritikái Eminemet a „Fall” című számhoz készült videóklipben

Befutott az első vizuál a Kamikaze lemezről.

Megosztva

Forrás:

Alig pár nappal azután, hogy a semmiből berobbant Eminem új, Kamikaze albuma, Youtube-on már nézhető róla az első klip, ami a Fall című számból készült. Ebben a detroiti rapper előző, az önjelölt kritikusok által ízekre szedett Revival lemez negatív véleményei, mint afféle sötét erő veszik üldözőbe őt. A kezdő képkockákon Em és állandó harcostársa, Royce Da 5’9 kocsikázgatnak az éjszakában, miközben telefonja kijelzőjén megállás nélkül bombázzák őket az emberek lesajnáló szavakkal. A sokadik oltás után Eminem kipattan a kocsiból, majd hanyag mozdulattal elhajítja az ördögi szerkezetet.

Ezután horrorfilmbe illő jelenetek következnek; a telóból egy fekete démonszerű lény mászik elő, és üldözőbe veszi emberünket. Em menekülés közben többször elbotlik, végül egy irodaházban rejtőzik el. A fantom (nem, nem a kőbányai) természetesen ide is követi, hogy a zárójelenetben aztán eggyé váljanak, és Eminem az őt ért támadásokkal felvértezve még izmosabban folytassa megkezdett útját.

[vembed youtube=”MfTbHITdhEI” ]A klip üzenete egyértelmű. A rengeteg negatív kritika ugyan zavarja a rappert, de nem ül fel nekik, inkább erőt merít belőlük. Tulajdonképpen ezért készült el az Kamikaze lemez, hogy elégtételt vegyen a Revivalt lefitymáló tömegeken. A számban egyébként Joe Budden, Earl Sweatshirt, illetve a Brand Nubian-ből ismert Lord Jamar is kap némi savat az arcába.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés