Kövess minket

Hiphop

Soulja Boy és Lil Yachty egy nő miatt ölné meg egymást

A rap eddigi legindokolatlanabb párbajába csöppentünk pár napja.

Megosztva

Minek nekünk Való Világ vagy Éjjel-nappal Budapest, ha rapperek teljesen komolytalan csatározásait is figyelemmel kísérheti az ember fia napról-napra. A legújabb csörte két résztvevője Soulja Boy és Lil Yachty.

Nagy tapsot nekik!

Az egész balhé egy hölgy, bizonyos India Love miatt robbant ki. Történt ugyanis, hogy Soulja Boy három napja, látszólag teljesen random kitett az Instagramra pár közös képet a modellel, amint épp együtt pörögnek. Semmi extra.

Később aztán kiderült, hogy nem feltétlen volt véletlen az a pár poszt Soulja Boy részéről, mivel Lil Yachty (is) fűzi India Love-ot. Meg Game is, meg még sokan mások, de ez most nem tartozik ide. Szorosan…

Nem sokkal később, aztán az érintett hölgy is megszólalt, fokozván a káoszt, hogy ő bizony életében nem találkozott Lil Yachty-val. Azt sem tudja, ki ő.

A két rapper aztán egymásnak üzengetett, hogy miként és hogyan csinálja ki a másikat. Felbőszülve küldték egymásnak az sms-eket, üzeneteket, amelyek közül jópár kikerült az internetre is.

A mi legnagyobb örömünkre, és szórakoztatásunkra.

A virtuális világból kilépve, a két emszí a fellépéseiken is aprították egymást az elmúlt napokban, ami talán még szórakoztatóbb, mint a netes cicaharc:

[twitter]https://twitter.com/IamAkademiks/status/792556411976814592[/twitter]
[twitter]https://twitter.com/cryingxkian/status/792524991824789504[/twitter]

Ma már ott tartunk, hogy Lil Yachty R.I.P. Soulja Boy feliratú pólóban lép fel, Soulja Boy pedig azzal fenyegetőzik, ha meglátja a fura frizurájú „csónakost”, akkor kinyírja a p*csába. Agyonlövi, elássa és ki tudja mit művel majd vele…

Bele sem merünk gondolni. Hú, nagyon nem lennénk a helyében.

[twitter]https://twitter.com/souljaboy/status/792791578330947584[/twitter]

Egyelőre itt tartunk, bár úgy tűnik, végre megnyugszanak a kedélyek, mivel Soulja Boy ma elnézést kért a rajongóitól az internetes balhé miatt, és már nagyon bánja, hogy idáig fajultak a dolgok, feleslegesen.

[twitter]https://twitter.com/souljaboy/status/792949304100958209[/twitter]

Mi azt sem tartjuk kizártnak, hogy az egész egy bazi nagy kam volt, és Soulja a nem is olyan rég megjelent, Bow Wow-val készített lemezének (“Ignorant Shit”) próbál némi hírverést csinálni.

Ami, mint látjuk már sikerült is.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés