Kövess minket

Aztaa

Soulja Boy felfedte legújabb, saját játékkonzolját

Megosztva

Majdnem három éve már, hogy Soulja Boy hivatalosan is belevágott a videójáték-bizniszbe. Eddigi működése azonban nem volt épp zökkenőmentes: alighogy a rapper kiadta első termékét, az igazán elmés névvel hódító SouljaGame Console-t, a Nintendo perrel fenyegette meg, az eszközön engedély nélkül futó NES és SNES játékok miatt. Soulja nem sokkal később fel is függesztette az átnevezett kínai emulátorok (!) árusítását, majd később egy PS Vita-utánzattal, okosórákkal, fülesekkel és saját applikációval tért vissza. Az előadó  Soulja Boy Video Game Console nevű masináját szintén többen kritizálták, a vád pedig illetéktelenül használt, lekalózkodott játékok alkalmazása volt. Bár a rapper ezután is azt mondta, hogy a konzol legit, és hogy legközelebbi darabján már a Fortnite is elérhető lesz, az Epic Games rögtön reagált, nyomatékosan tagadva, hogy bármi ilyenről is szó lenne.

Ilyen kalandos techmoguli múlttal a háta mögött lépett színre ismét Soulja Boy, aki a minap jelentette be, hogy elérhető legújabb konzolja.

A friss eszköz a TRDR Pocket nevet viseli, első ránézésre pedig egy Gameboy-utánzatnak tűnik, kissé idejétmúlt dizájnnal. A nagyjából telefon méretű termék, mely a weboldal szerint Wifi-barát, 4G netet biztosító eszköz, megannyi appal és játékkal feltuningolva, négy féle színben és két verzióban (4G / 4G Pro) érhető el. Előbbi, normál kiadás ára 200 dollár, a Pro ehhez képest 300 dollárba kerül. A kézikonzolokat itt lehet szemügyre venni.

Érdekesség, hogy a TRDR-ekre már most ajánlanak 5% kedvezményt, ehhez mindössze a SOULJABOY kódot kell használni a vásárlásnál. Hogy sikeres lesz-e a Pocket és hogy mi lesz az új eszközök sorsa, egyelőre nehéz megjósolni, a múltból, és olyanokból kiindulva, hogy sok SouljaGame Console-t rendelő vevő állítólag soha nem is kapta meg rendelését, nem vagyunk túl bizakodóak.

[instagram]CNc2bDhgYkO[/instagram]

(HNHH)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés