Kövess minket

Hiphop

Soulja Boy kihívta Kanye Westet egy bokszmeccsre

Megosztva

Soulja Boy ideges. A rapper azon húzta fel magát, hogy nem került fel Kanye West új, ‘DONDA‘ albumára, pedig Ye megígérte neki. Soulja a lemez megjelenésekor még csak sértődött hangnemet ütött meg és arról posztolt, hogy Kanye soha többé ne keresse. A posztjához pár chat beszélgetés fotóját is posztolta, melyen az látható, hogy Soulja átküldött Kanye kérésére egy verzét, amit aztán West agyondicsért, Soulja ezután joggal hihette azt, hogy szerepel majd a DONDA vendégelőadói közt. Nem így lett.

Draco később kirakta a netre a Kanye által kukába dobott verzét, mely a „Remote Control” című trekkhez lett felvéve, a végleges dalon amúgy csak Young Thug vendégeskedik.

Soulja ezután sem bírta elengedni a dolgot, és pár tweetben verbálisan nekiment Kanye-nak, majd belengette, hogy szívesen verekedni is vele. „Esküszöm. Egy punci vagy Kanye West, és ha nem tetszik amit mondok, kiütlek” – fenyegetőzött a rapper.

Volt még pár hasonló meredek beszólása, majd kedden ennél is továbbment és verekedni hívta Westet. „Bunyózni akarok. Te tudsz verekedni? Kanye West szerintem te egy picsa vagy. Találkozunk a ringben?” – írta, a TMZ-nek pedig azzal egészítette ki a dolgot, hogy akár 100-200 millió dollárt is kaszálhatnának a meccsen.

Kanye egyelőre nem válaszolt a nagy lehetőségre, de Drake a háttérből figyeli a történéseket és egy Soulja Boy filterrel együtt promózta az érkező CLB albumát.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés