Kövess minket

Tech

Soulja Boy „saját retro konzollal” törhet be a videójáték bizniszbe

Retteghet a Microsoft, remeghet a Sony és Nintendo.

Megosztva

Forrás:

Ezen a szerdán Soulja Boy élete fontos mérföldkőhöz érkezett, a rapper ugyanis piacra dobta saját gyártású játékkonzolát, amit roppant kreatívan SouljaGame Console-nak nevezett el. A szerkezet – valójában egy emulátorról van szó – 800 beépített játékot tartalmaz, köztük néhány valódi klasszikust a PlayStation, a Gameboy Advance, a SEGA, valamint a Nintendo és NEOGEO hőskorából. A konzolhoz jár egy HDMI, valamint egy USB kábel is, az ára pedig potom 199 dollár – durván 60 ezer forint. Egyelőre csak Soulja honlapjáról, a souljawatch.com-ról szerezhető be, a „handheld” változattal együtt, ráadásul akciósan.

[twitter]https://twitter.com/souljaboy/status/1070685738629353472[/twitter]

A jófej Soulja Twitteren figyelmeztette az érdeklődőket, hogy mivel viszik a cuccot mint a cukrot, nem árt résen lenni, nehogy bárki lemaradjon róla. Állítólag 24 óra leforgása alatt 250 ezer dollár folyt be hozzá az eladásokból.

[twitter]https://twitter.com/souljaboy/status/1070681491514916864[/twitter]
Néhány leleményes gamer viszont kiszúrta, hogy a „konzol” egy korábbi noname kínai gép, a méltán ismeretlen X PRO újracsomagolt változata, természetesen bőségesen túlárazva.

[vembed youtube=”BEKgujlj_KM” ]Lehet, mégsem olyan jófej ez a Soulja?!

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés