Kövess minket

Bulvár

Southside-ot is kikérdezik a Kodak Black támadással kapcsolatban

Megosztva

Mint tegnap mi is megírtuk, hétfőn rálőttek Kodak Black-re Floridában, és habár a rapper nem sérült meg, a biztonsági szolgálatának egyik tagját kórházba kellett szállítani. A rendőrség leszámolást sejt a háttérben, és az 808 Mafia alapítóját, Southside-ot is ki akarják hallgatni, mivel a producer a lövöldözés előtt megfenyegette a rappert.

Kodak hétfőn egy buli után indult el hajnal 1-kor enni valamit a társaságával, az úton többször le akarták szorítani őket ismeretlenek, majd a McDonald’s parkolójában rájuk is lőttek. A rapper nem sérült meg, a támadás után elmenekült, de az egyik biztonsági őrét kórházba kellett szállítani, miután lábon találta egy golyó. A rendőrségnek egyelőre nincs gyanúsítottja, de kikérdeznék az 808Mafia producert, Southside-ot, mivel egy Insta Live során arról beszélt, hogy Kodak egy kis köcsög, és majd ütközzenek, ha Miamiban jár, de ne hozza magával a biztonsági embereit. A producer amúgy azért pipult be, mert Kodak a szájára vette a barátnőjét, Yung Miamit.

Kodak eddig elég lazán kezelte, hogy meg akarták ölni, Instán úgy fogalmazott, hogy „csak egy kis baszakodás volt, valami semmiség miatt„.

(Complex)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés