Kövess minket

Aztaa

Spanyol lány lett a világ legszebbje!

A Barcelonából származó gyönyörűség, Mireia Lalaguna Royo, nyerte el a Miss World címet.

Megosztva


A hagyományokhoz híven idén is megrendezésre került a Miss World szépségverseny, melynek helyszínéül egy kínai város szolgált. A spanyol szépség, Mireia Lalaguna Royo, természetes bájával 112 versenyzőt utasított maga mögé. A dobogó második fokára egy orosz hölgy, Sofija Nikitchuk állhatott, a harmadikat pedig az indonéz versenyző, Maria Harfanti foglalhatta el.

[vembed youtube=”HR24MI5vu2Y” ]
Az új Miss World a verseny ideje alatt azt nyilatkozta: „Az, hogy kívülről szép vagyok, nem jelenti azt, hogy a belsőm nem lehet szép. Remélem, hogy azért lehetek én a következő Miss World, mert hiszek a nők erejében. Hasonlóan hiszek abban is, hogy majd szívből adhatok olyan dolgokat, amelyek jobbá teszik a világot.”

A dél-kínai várost, Sanyát a napokban 113 ország szépsége foglalta el, de a ceremónia végére csak egy győztes maradhatott. A jelöltek elé igazi akadályokat állítottak, voltak sportversenyek, de nem mentesültek a tehetségüket bemutató prezentációk alól sem. Továbbá szót ejtettek karitatív tevékenységükről, országuk médiatámogatásáról, sőt divattervezőik munkáiról is.

Magyarországot Kiss Daniella képviselte, aki sajnos a legszebb húszba nem jutott be. Ha még nem láttad volna bemutatkozóját az alábbiakban megnézheted:

[vembed youtube=”tWS5D5d9u30″ ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük