Kövess minket

Aztaa

SpongyaBob Bikinifenék legnépszerűbb lakója

Számtalan oka lehet, miért rajonganak a világon mindenhol a SpongyaBob Kockanadrágért, a legnagyobb titok mégis talán a karakterekben rejlik.

Megosztva

A Nickelodeon milliók által szeretett sorozatának elbűvölő figurái közül mindenkinek megvan a maga kedvence. A magyar nézők a gyerekcsatorna internetes szavazásán legnagyobb favoritjuknak a naiv és bolondos SpongyaBobot választották. Második helyen, szorosan a sárga szivacs mögött a hazai rajongók szerint Csillag Patrik áll, a bronzérmet pedig Csigusz, a macskaként viselkedő házicsiga szerezte meg.

„Ki lakik odalent, kit rejt a víz?” A választ világszerte tudják már kicsik és nagyok is, hiszen kevés műsor hoz lázba annyi embert a Földön, mint a Bikinifenék víz alatti élővilágát megkapó humorral bemutató SpongyaBob Kockanadrág. A világhírű animációs sorozat mókás és szerethető hősei a legkisebbektől a kamaszokon át a felnőttekig minden korosztályt levesznek a lábukról. Főszereplője a végtelenül kedves és szerethető SpongyaBob, aki a Nickelodeon legújabb felmérése szerint a sorozat magyar nézőinek legnagyobb kedvence. A világ legismertebb tengeri szivacsa naivan csodálkozik rá víz alatti élete minden apró mozzanatára és bár nem rendelkezik szuperképességekkel, nagylelkűsége és javíthatatlan optimizmusa elég ahhoz, hogy rabul ejtse az emberek szívét.

A legnézettebb magyar nyelvű gyerekcsatorna hazai közösségi oldalán közzétett szavazás második helyezettje a rózsaszín Csillag Patrik lett, aki egyébként korábban több nemzetközi voksoláson is az élen végzett. Nem is csoda, hiszen a gyermeki naivitással megáldott, kissé túlsúlyos tengeri csillag amilyen butuska, olyan elbűvölő. Patrik rajong a gyorséttermi kosztért és néha be is segít a Rozsdás Rákollóban, ám tudatlansága miatt rendszerint nem sokáig marad meg az állása…

Szintén rácáfolt a nemzetközi trendekre SpongyaBob Kockanadrág hazai követőinek harmadik kedvenc karaktere. SpongyaBob macskaként viselkedő bájos kis háziállata, Csigusz Tintás Tunyacsápot szorította le a dobogó legalsó fokáról – a hatlábú polip a külföldi felmérésekben általában a harmadik helyen végzett, Magyarországon pedig a negyedik helyet szerezte meg. Tunyacsáp a rozsdás Rákollóban dolgozik pénztárosként, és ki nem állhatja a munkáját, de valójában semmiért nem tud rajongani. Kivétel persze saját maga: több mint 500 önarcképe van és kétség kívül meg van győződve a tehetségéről, holott a környezetéből senki sem támasztja alá, hogy bármiben is különösen jó lenne.

Az Emmy-díjas sorozat népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, hogy SpongyaBob és barátai 35 nyelven szórakoztatják több mint 170 ország hűséges rajongóit. A kicsik (és nagyok) legnagyobb örömére a sorozat januártól péntekenként vadonatúj részekkel látható a Nickelodeon csatornán.

Legyen bárki is a kedvenc a szereplők közül, a folytatásban senki nem fog csalódni – új részekkel jön a SpongyaBob Kockanadrág minden pénteken 17:40-kor a Nickelodeonon.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés