Kövess minket

Bulvár

Spriccelve hugyozta arcon koncert közben az egyik rajongóját a rockzenekar énekesnője

Megosztva

Extrémitásba fordult a héten megrendezett Welcome to Rockville nevű floridai fesztivál egyik koncertje. A Brass Against nevű zenekar feldolgozásokat játszik a nála sokkal ismertebb Tool, Soundgarden, Black Sabbath, Rage Against the Machine bandáktól, utóbbi gitárosa pedig korábban maga is elismerően beszélt a munkáikról. Most is feldolgozások voltak a menün, a kiemelkedő nem ez, hanem az egyik dal alatt történt incidens volt, mikor az egyik nézőt konkrétan levizelte a csapat énekesnője, Sophia Urista.

Fontos kiemelni, hogy a rajongó nem ellenkezett a fura performansz ellen, saját maga feküdt le a színpadra a Rage Against the Machine’s „Wake Up” című dala alatt, majd engedte magára csurgatni, sőt, vízesésként élvezni az aranyesőt. Az mondjuk lehetséges, hogy ekkora mennyiségre nem számított. Hogy az első sorban tombolástól miként jutott el idáig, az nem teljesen világos, mindesetre alább lehet csekkolni a bizarr pillanatot.

A zenekar később Twitteren kért elnézést a kissé durva sárga fürdőzés miatt. „Nagyszerűen éreztük magunkat a Welcome to Rockville-en tegnap, Sophia kicsit túl messzire ment. Nem számítottunk rá, hogy ezt fogja tenni, és ez nem része általában a show-nak. Köszi, hogy tomboltatok tegnap” – írták, kizárva kvázi a lehetőségét, hogy ők legyenek a pisis-zenekarként elkönyvelt banda a jövőben.

(Loudwire)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés