Kövess minket

Film

Stallone, Al Pacino és Kurt Russel is közel járt ahhoz, hogy Han Solo legyen

Gondoltad volna, hogy egykor ők is elmentek a válogatásra?

Megosztva

A Star Wars sztorikat senkinek nem kell bemutatni, hiszen még a laikusok is tudják, hogy nagyjából miről szólnak a világsikerű mozifilmek. A sztorikban szereplő karakterek között az egyik legmeghatározóbb a macsó, csempész srác, Han Solo jelleme, aki a szőrös másodpilótájával, Chewbaccaval csatlakozik a lázadók oldalához.

Forrás: Getty/Europress


Elég nehéz elképzelni, hogy az eredeti Solót játszó Harrison Fordon kívül, valaki más bújjon a pilóta szerepébe, pedig egykor Kurt Russell is a jelöltek között volt, akinek későbbi filmjei bizonyítják, hogy nem is lett volna olyan rossz a szerepre, azonban Lucas nem így képzelte el a karaktert.

Forrás: Getty/Europress

 
A korai Star Wars filmek, szinte ugyanabban az időben jelentek meg, mint a Rocky filmek és az sem titok, hogy Sylvester Stallone is felvételizett Han Solo szerepére, de itt is Lucas döntött végül. Nemet mondott Stallone-ra, mert nem tetszett neki, de időközben a színész is rájött, hogy az űrruhába öltöző, sugárfegyverrel hadonászó szerep nem neki való.

Forrás: Getty/Europress

 
Han Solo nevéhez, olyan karizmatikus színész adta volna az arcát, mint Al Pacino, akit A Keresztapa filmekből már ismerhetünk, azonban végül egy nagy nemmel döntött. Al Pacino nem ismerte a sci-fi világát, a forgatókönyvet sem értette és a filmben rejlő lehetőséget sem látta, ezért jutott arra a következtetésre, hogy a Star Wars nem neki való.Olvastad már?

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés