Kövess minket

Aztaa

Standup közben támadták meg Dave Chappelle humoristát

Megosztva

Rátámadták Dave Chappelle humoristára kedden, miközben épp a Los Angeles-i Hollywood Bowlban lépett fel a Netflix saját standup fesztiválján. Chappelle egy hiphop DJ-t méltatott a színpadon, mikor egyszer csak valaki felugrott a színpadra és leteperte. A helyszínen hivatalosan nem szabadott kamerázni, de azért így is kikerült több felvétel az esetről, az egyiket a TMZ közölte le.

Chappelle-nek nem esett baja, többen is a segítségére siettek, többek közt a szintén a helyszínen lévő Busta Rhymes és Jamie Foxx. A támadónál egy fegyvernek látszó tárgy is volt, amiből egy pengét is elő lehetett húzni, de a férfi nem tudta ezt használni. Chappelle a dulakodás után azzal poénkodott, hogy a támadó egy „transz férfi” volt, utalva arra, hogy a transz közösségben több poénja is botrány okozott az elmúlt években.

A helyszínen volt Chris Rock is, aki az eset után azt kérdezte Chappelle-től, hogy: „Ez Will Smith volt?

A támadót hordágyon szállították el a mentők, mivel a lefegyverzése során kicsit ellátták a baját. Egyelőre nem tudni, hogy miért esett neki a humoristának, de fogva tartják fegyverrel való testi sértés kísérlete miatt, 30 ezer dolláros óvadékot állapították meg nála.