Kövess minket

Tech

Steve Jobs ikonikus garbójának darabkáival ellátott iPhone 11 Pro került piacra közel 2 millió forintért

Luxus aranyáron.

Megosztva

Forrás:

Bő egy hónappal azután, hogy az Apple előrukkolt a legújabb iPhone 11-es okostelefonjaival, a Caviar nevű orosz tech cég gondolt egy merészet és limitált számban piacra dobta azt a saját gyártású iPhone 11 Pro készülékét, amely tartalmaz egy aprócska darabkát Steve Jobs egyik „állandóan” hordott, kedvenc fekete garbójából. Az ezüstös színben pompázó luxusteló hátlapján titánötvözetből készült Apple logó virít – ebbe aplikálták bele az ikonikus ruhadarab egy pár milliméteres szeletét a készítők, és emiatt kerülhet a szerkezet potom 6290 dollárba, azaz 1,9 millió jó magyar forintba, és ez még csak a kezdőár, ha az 512GB-os modellt szeretnénk, akkor 7460 dollárt kell perkálni.

Forrás:

Forrás:

A telefonon megtalálható még az Apple egykori vezérigazgatójának gravírozott aláírása is, valamint a készülék típusszáma, másban azonban nem különbözik a mindenki számára elérhető, „mezei” 11 Prótól.

A Caviar a luxustelóval szeretne tisztelegni a 2011 októberében elhunyt Jobs előtt, akinek anno száz Issey Miyake által tervezett fekete garbó sorakozott az otthoni ruhásszekrényében.

Az iPhone 11 Pro 64 gigás normál változatáért egyébként 400 ezer forintot kell leszurkolni, ez sem nevezhető tehát éppenséggel olcsónak.

(Mirror)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés