Kövess minket

Aztaa

Steve-O nagyüzemben gyűjti férfiak fanszőrzetét, hogy Nagylábú kosztümöt készíthessen belőle

Megosztva

Steve-O egy igazi old school Jackass őrültséget talált ki, random férfiak fanszőrzetét gyűjtögeti, hogy aztán a hatalmas szőrhalmazból egy Nagylábú kosztümöt csinálhasson, amit persze fel is akar venni.

Az amatőr kaszkadőr már két éve halmozza a saját fanszőrét, nemrég pedig egy videóüzenetben kérlelte a követőit, hogy aki tudjon, küldjön neki még többet, mivel el akarja készíteni a régóta tervezett Nagylábú kosztümjét. A két év alatt Steve-O mindössze egy zacskónyi szőrt tudott termelni, de rengeteg szőrre van szüksége a ruha elkészítéséhez, így egy találkozót rendezett csütörtökön, ahol a megjelent férfiak kaptak egy kis szeméremszőrnyírást, természetes a jó ügy segítésének érdekében. Női fanszőrzet viszont kizárva, Steve-O csak férfiak szőrzetét várja. A Jackass arc emellett random férfiakhoz is odament Phoenixben, hogy a poén kedvéért begyűjtse a szőrzetüket. A projekt mindenesetre még mindig tart, hisz nem lesz egyszerű feladat az intim szőrzet kosztüm elkészítése.

Persze nem Steve-O-ról lenne szó, ha csak ez az egy agyament ötlet lenne a fejében, emberünk ugyanis vizeletet is gyűjt egy állítólagos rekordkísérlethez. Abból jelenleg 435 litert verbuvált össze, de reméljük nem meginni akarja.

(LadBible)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés