Kövess minket

Aztaa

Steven Spielberg lánya, Mikaela pornókarrierbe kezdett

De nem az apja fogja rendezni a filmjeit.

Megosztva

Forrás:

Sztárcsemeték sokszor követik a szüleik által kitaposott utat, és ez részben Steven Spielberg lányára is igaz, aki filmkarrierbe kezdett ugyan, de ő nem a mozivászonra vágyik, hanem a felnőttfilmes iparba próbál betörni. 

Mikaela Spielberg egy The Sun interjú során árulta el, hogy már egy ideje pornó producerként tevékenykedik, de amint megkapja a hivatalos engedélyeket átvált a pornószínészkedésre, méghozzá Sugar Star művésznéven. „Ez nem az utolsó esélyem, vagy az, hogy elértem a mélypontot az életemben” – hangsúlyozta ki. „Rájöttem, hogy nincs abban semmi szégyellnivaló, hogy magával ragadott a felnőttipar, és részt akarok venni benne, persze csak úgy, ha biztonságos, ésszerű, és közös megegyezésen alapuló” – mondta.

Mikaela, aki most 23 éves, már egy ideje készít videókat PornHubra, de nemrég letörölte a munkáit, mert megvárja, míg megkapja Tennessee államtól a hivatalos szexmunkás papírjait. Az újrakezdés után viszont szigorúan szóló dolgokat készít majd, mert nem akarja megcsalni a völegényét, Chuck Pankowot, aki állítólag támogatja a karrier döntését.

De mit gondol minderről a családja? Hát, Mikaela elvileg egy ideig félt elmondani, hogy pornózni akar, de a szülei végülis megértőek voltak. „Az a legfontosabb számukra, hogy biztonságban legyek” – mondta.

(CoC)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük