Keresés
  • Főoldal
  • Stílus
  • Bhad Bhabie Tarzanhoz hasonlította magát, miután azzal vádolták meg, hogy feketének akar kinézni

Bhad Bhabie Tarzanhoz hasonlította magát, miután azzal vádolták meg, hogy feketének akar kinézni

Offmedia- 2020.04.23. 13:57
Ennél rosszabb hasonlatot nem is találhatott volna.
Egyre több kritika éri
Bhad Bhabie-t, amiért olyan képeket és videókat tölt fel a közösségi oldalaira, amin legalább 2-3 színárnyalattal sötétebbnek tűnik a bőre. A mémből lett rapper posztjai alatt rendszeresen feltűnnek kommentek, amik sérelmezik, hogy Bhabie megpróbálja feketének eladni magát, miközben ő továbbra is egy teljesen fehér kislány. Ezekben a vitákban rendszeresen feltűnik a "blackfishing" kifejezés, mely gyakorlatilag azt takarja, hogy valaki az interneten barnítók és filterek segítségével próbál feketének vagy legalábbis nem fehérnek tűnni, így átverve azokat a gyanútlanokat, akik még sosem látták őt élőben. Ezt a kritikát többek közt a Kardashian család szinte összes tagja megkapta már korábban.

Hogy mire gondolunk pontosan. Hát erre:Meg erre...


Na meg erre...


A 17 éves rapper mondjuk nem is hagyta szó nélkül a kritikákat, de ettől csak minden sokkal rosszabb lett. Először is egy Insta Live videóban magyarázta el, hogy a szóban forgó agyonbarnított kinézet egy fotózáshoz kellett, és valójában nem így néz ki a mindennapokban, majd felhozta, hogy Lil Kim meg évek óta fehérebbnek akar tűnni, végül bedobta a legkomolyabb adut:

"Azt mondjátok fekete akarok lenni. Szerintem emögött az van, hogy én a gettóban nőttem fel. Ez olyan mint Tarzan és az ő története. Ő sem ismert mást. Ha egy konkrét helyen nősz fel, akkor ahhoz a közösséghez tartozol."


Tehát igen, Bhabie érvelése az, hogy Tarzan, egy képzeletbeli személy, aki majmok közt nőtt fel, egyenlő azzal, hogy ő egy főleg feketék által lakott környéken nevelkedett, és ezért elmaszkírozhatja magát nyugodtan. 


Hozzszlsok

rdekes lehet