Keresés
  • Főoldal
  • Stílus
  • Ez az igencsak szerencsés Travis Scott rajongó lehet jelenleg a legboldogabb cipőtulajdonos a világon

Ez az igencsak szerencsés Travis Scott rajongó lehet jelenleg a legboldogabb cipőtulajdonos a világon

Kersner Máté- 2019.09.03. 17:19
Tessék bro, itt a kiadatlan cipőm!

Cáfolat nélkül megállapíthatjuk, hogy Travis Scott elég jó fej, ha a fanjairól van szó. Vegyük csak azokat az eseteket, amikor a rapper a koncertjein random felhívja a rajongóit maga mellé a színpadra, hogy együtt nyomjanak el vele olyan slágereket, mint a Butterfly Effect vagy éppen a Goosebumps.

Ott van például az a 9 éves rasztafonatos kisfiú, akinek még 2017 végén adatott meg a lehetőség, hogy La Flame oldalán mutassa meg a stage-en, mit is tud. A kissrác valószínűleg jó ideig a legszerencsésebb embernek érezhette magát, akárcsak egy bizonyos Luis Delgado a napokban, aki ugyan nem szövegelhetett együtt Scottal, viszont

a semmiből kapott tőle egy eddig kiadatlan, ultraritka, Travis által tervezett, Cactus Jackes Nike Air Force 1-t

Forrás: Getty Images for Roc Nation / Kevin Mazur
Mindez még vasárnap történt Philadelphiában, a Made in America fesztiválon: La Flame épp befejezte az egyik számát, majd se szó se beszéd, kezébe fogta a lépőt, kinézte magának Delgadót, majd lehajolva a közönséghez, bedobta neki a lábbelit, amitől minden ritkaságokra és unreleased darabokra utazó sneakerhead összepisilné  magát.

Luis az Instagram és Twitter profilján az esetről készült videó mellett pár otthon lőtt képet is megosztott a cipőről, exkluzív lookot adva az irigykedő tömegeknek. 

 

Mint a képekből is látszik, Trav sokadik Nike kollabja meglehetősen eklektikusra sikerült, elég erős DIY hatást keltve: az alacsony szárú sneaker anyagát elemezgetve egyszerre fedezhetünk fel rajta többféle bőr anyagot, vászont és kordbársonyt is, mindezt pedig felturbózták egy, az egész lépőt átszelő cipzárral, a talprészen pedig valamiféle szignót is találhatunk. 

 

A fanatikus sneakerheadek természetesen rögtön "Add el", "Megveszem 20 vagy akár 30 ezer dollárért"-kaliberű kommentekkel kezdték bombázni Delgadót, annak ellenére, hogy a srácnak valószínűleg esze ágában sincs megválni a kedvencétől kapott ritkaságtól, ami a pletykák szerint októberben akár már droppolhat is. 

A saját Netflix dokuját nemrég megjelentető Travis egyébként már promózta a közösségi médiában a legújabb Cactus Jack x Nike lábbelit, alább csekkolható, hogy fest a cipzáros AF1 a rapper lábán. 

Hozzászólások

Érdekes lehet