Keresés

Kanye West új cipőjét senki sem tudja megfejteni

Offmedia- 2019.05.01. 19:03
Ye az év eddigi legfurább lábbelijét vitte utcára.
Meglepődik bárki, ha azt mondjuk, Kanye West ismét valami fura dolgot művelt? Nem. Oké, talán csak 50 Cent, de ne ugorjunk ennyire előre.

A rappert és stílusikont nemrég egy eddig soha nem látott lépőben fotózták le, ami rögtön beindította a netes diskurzust. Ez eddig nem annyira különleges, hisz Ye rendszeresen teszteli az utcán a különböző Yeezy prototípusokat, de itt valami nagyon másról van szó, hisz Kanye látszólag egy talp nélküli zoknicipőben grasszált, ami inkább hasonlít Pingvin kézfejére a Batman visszatérből, mint rendes cipőre, arról nem is beszélve, hogy ránézre is sajog tőle a lábunk.


Kanye persze nem először vesz fel fejvakargatásra okot adó lábbelit, emlékezetes volt például az is, mikor egy pár számmal kisebb papucsban jelent meg 2Chainz esküvöjén, amit később azzal magyarázott, hogy a japán hagyományokból merítkezett, ahol szintén kicsit lelóg a láb a papucsról.

A mostani, látszólag márka nélküli "cipő"-höz a trollkirály 50 Cent-nek is volt pár szava, egy Insta posztban arról írt, hogy lehet, hogy nem ért a divathoz, de ő biztosan nem venné fel ezt a kényelmetlennek tűnő valamit.


(Highsnobiety)

Hozzászólások