Keresés
  • Főoldal
  • Stílus
  • Közös kollaborációra készül az Off-White és a Stüssy

Közös kollaborációra készül az Off-White és a Stüssy

Kersner Máté- 2020.09.18. 13:46

A saját tervezésű Mercedes-Benzét nemrég bemutató Virgil Abloh nagyszabású kollaborációt jelentett be Instagramján brandje, az Off-White és a legendás kaliforniai márka, a Stüssy között.

Abloh két képett osztott meg történetében, az egyikből kivehető, hogy is fog festeni a nem várt, ugyanakkor mégsem érthetetlen társulás egyik darabja. A felsőn az Off-White 2020-as őszi-téli kollekciójából már ismert "I SUPPORT BLACK BUSINESSES" felirat stílusában olvasható valamilyen írás, esetlegesen a "SUPPORT BEING BLACK" (?), ami az Egyesült Államokban továbbra is zajló történések és az ebben résztvevő afroamerikai mozgalmaknak hála továbbra is igen releváns üzenet.

A pólón emellett ott az 1980-ban alapított Stüssy jól ismert logója, az ikonikus betűtípussal, alatta pedig ott az oroszlántestű és emberfejű gízai szfinx fekete-fehérben. A sztoriban közzétett második fotóra Virgil a "TRIBE" feliratot biggyesztette, ami nem kizárt, hogy a kollekciójuk neve, esetleg szlogenje is lehet. Több részletet egyelőre nem tudni, ám a most már megerősítést nyert Off-White-tal való összeborulás mindenképp egy újabb érdekes és izgalmas mérföldköve annak a high fashion-és streetwear-kitérőkkel teli útnak, amin a Stüssy elindult a Diorral és az Our Legacy-vel való együttműködésével.

Egyéb információk hamarosan.

(HS)

Hozzászólások

Érdekes lehet