Keresés
  • Főoldal
  • Stílus
  • Megan Thee Stallion egy gigantikus anime rajongó, új kapszulakollekciójával pedig be is bizonyítja ezt nekünk

Megan Thee Stallion egy gigantikus anime rajongó, új kapszulakollekciójával pedig be is bizonyítja ezt nekünk

Kersner Máté- 2020.07.13. 15:41

Forrás: StyleCaster
Korábban egy terjedelmes cikkben számoltunk be a hiphop-és az anime világának igen szoros összefonódásáról, avagy a jelenségről, ami továbbra is élő és abszolút jelen van a szcénán belül, egyebek mellett Megan Thee Stallion közbenjárásának (is) hála, aki jó hot otaku girl lévén sosem rejtette véka alá a japán művészeti alkotások iránti imádatát.

Elég, ha megnézzük a TikTokot és a slágerlistákat egyaránt letaroló, egy Beyoncé remixet is megélt Savage című dalt, aminek animés vizuálja szintén erről ad tanúbizonyságot, vagy a Girls in the Hoodot, melyben a houstoni mc-díva épp a Naruto-imádatát említi, és ott van még a Paper Magazinnal készített címlapsztori is, egy fotósorozat, melyet a My Hero Academia nevű animesorozat ihletett. De nem szabad elfelejtenünk azt sem, mikor Megan azt nyilatkozta a Crunchyrollnak, hogy ő valójában félig egy anime karakter, félig pedig rapper. Nevezetesen annak a Crunchyrollnak, akikkel most egy mutatós kis kapszulakollekcióra is összeugrott.

 
Megan a kapszula egyik felsőjében
Forrás: Instagram / @theestallion

Az egyik legnagyobb anime streaming oldallal közösen tető alá hozott uniszex streetwear kollab összesen hat darabot foglal magába: egy hosszú-és kettő rövidujjú pólót, egy vászontáskát és két kapucnis pulóvert, mindegyiken kandzsikkal és a rapperhölgy animés másával. 

A táskára és a felsők némelyikére egy nagy száj került, ez Megan idei projektjének, a Suga EP-nek a borítóját idézi fel. A göncök uralkodó színe a szürkésfekete, az egyik hoodie-ból viszont kapunk egy narancssárga verziót is. 

A Crunchyroll x Megan Thee Stallion darabokat innen lehet előrendelni, az áruk 19.95 dollár (kb. 6 ezer forint) és 59.95 dollár (kb. 18 ezer forint) közt mozog majd.

Forrás: Crunchyroll
Forrás: Crunchyroll
Forrás: Crunchyroll
Forrás: Crunchyroll
Forrás: Crunchyroll
Forrás: Crunchyroll

(DAZED)

Hozzszlsok

rdekes lehet