Keresés
  • Főoldal
  • Stílus
  • Minden, amit a Nike és Drake közös NOCTA brandjéről tudni lehet

Minden, amit a Nike és Drake közös NOCTA brandjéről tudni lehet

Offmedia- 2020.12.11. 17:08
Forrás: NOCTA
A december eleji leleplezés után végre közelebbről is megvizsgálhatjuk a Nike és Drake közös új márkájának, a NOCTA-nak az első kollekcióját.

A "kollektíva kollekciója" elnevezésű drop stílusra erősen merít a londoni utcai divatból, miközben fekete és sárga (egyetem arany) színeket kombinál. A téli kollekcióban találunk pufidzsekiket, kapucnis pulcsikat, melegítőnadrágokat, és zoknikat is, de könnyedén ott lehet az első körben az egyelőre csak egy hivatalos Instagram posztban megjelenő kesztyű is. A darabokon néhol fényvisszaverő anyag is megtalálható, hogy még jobban ki legyen hangsúlyozva a kollekció esti vibe-ja.


Drake állítása szerint csakis a "legjobb és legminőségibb" daraboknak enged utat, egyben hozzátette, hogy ez a márka azoknak szól, akik folyamat nyomják magukat előre, keményen dolgoznak, hogy elérjék a céljaikat.

Az árak a következőképp alakulnak: a kabát 400 dollár (kb. 118 ezer forint), a pulcsi 120 dollár (kb. 36 ezer forint), a nadrág 110 dollár (kb. 33 ezer forint), a zoknik pedig 30 dollárba (kb. 9 ezer forint) kerülnek majd. Hivatalos megjelenési dátum: december 19.

Forrás: NOCTA

Forrás: NOCTA

Forrás: NOCTA

Forrás: NOCTA

Forrás: NOCTA

Forrás: NOCTA


(Hypebeast)

Hozzszlsok

rdekes lehet