Keresés
  • Főoldal
  • Stílus
  • Post Malone elárulta, hogy miért van szinte minden héten új arctetkója

Post Malone elárulta, hogy miért van szinte minden héten új arctetkója

Offmedia- 2020.03.03. 14:43
De mennyi tintát bír még el az arca?
Post Malone imádja az arctetkókat. Az énekesnek az arcát befedő tetoválások legalább annyira az imidzse részévé váltak, mint a Bud Light sör, a cigi, vagy éppen a szakítós dalszövegek.

De miért van minden egyes héten egy új hír arról, hogy Posty beújított egy arctetkót, miért nem bír leállni emberünk, miért vágyik ennyire arra, hogy ismét a pofazacskóját szurkálják egy tűvel? A válasz az önbizalomhiány.

Az énekes és rapper a GQ magazinnak adott új interjújában beszélt arról, hogy miért pörgette fel az arctetkók számát az elmúlt években (ne feledjük, a White Iverson című első slágerének klipjében még olyan tiszta volt az arcbőre, mint egy frissen tisztított babapopsi). 

"Kibaszott ronda vagyok" - kezdett bele Malone a magyarázatba, hogy miért érzi, hogy el kell rejtőznie a világ elől. "Könnyen lehet, hogy az ebből fakadó önbizalomhiányom miatt csinálom, mivel nem tetszik, ahogy kinézek, ezért rakom tele az arcom egy csomó menő tetoválással, hogy utána mikor belenézek a tükörbe azt gondoljam, na most már tényleg menőn nézel ki te srác - így növelve az önbizalmamat."

Posty legutóbbi tetoválása egy véres körfűrész és egy buzogányt fogó páncélkesztyű volt, de van egy tippünk, hogy lesz még idén újabb.

Hozzászólások