Kövess minket

Hiphop

Stitches letette a drogokat, és most már „inspiratív zenéket” szeretne készíteni

Az új dalával már váltott is a stíluson.

Megosztva

Forrás:

Aki nyitott szemmel járt az interneteken 2014 közepén, az biztosan összetalálkozott az alábbi videoklippel:

[vembed youtube=”XtW6HW8jO_U” ]Stitches első dala, a „Brick In Yo Face„, mely röviden arról szól, hogy imád kokaint árulni, napok alatt milliós nézettséget generált a floridai rappernek, ezzel együtt pedig kapott hideget és meleget is. Hirtelen jött hírnevét később azzal próbálta fenntartani, hogy beefelgetett kicsit a The Game-el, és megpróbált egy verekedést is kiprovokálni, aminek csúnya vége lett, őt ütötték ugyanis ki.

A rapper egy új Thisis50 interjúban azt állítja, hogy ez már a múlt, és teljesen megváltozott. Az új Stitches nem a széthúzást és a drogárusítást, sokkal inkább a szeretetet és az egységet jelképezi. „Pozitív zenéket akarok készíteni, amivel inspirálni tudom az embereket jobb döntések meghozatalára” – mesélt az új irányról a három gyerekes apuka, akinek egy AK-47-es és az egyik gyermekének a képe is az arcát díszíti. Állítja, nem csak a dílerkedést, de úgy általában a drogokat is feladta, most már csak füvezik. „Számomra ez már tisztának számít. Régen a napi rutinom egy pohár lean, kokain, és nyugtatók voltak, totál kivoltam” – emlékezett vissza a régi szép időkre, melyet már maga mögött hagyott. 

Első dalának története amúgy tényleg egy kicsit inspiratív, hisz Stitches mindenét egy lapra tette fel. Miután állítása szerint a rendőrök egy rajtaütés során kirabolták, csak 5000 dollárja maradt, és mivel a WorldStar nevű hiphop oldalon ennyibe kerül címlapra kerülni, befizette a pénzt és reménykedett a sikerben. A siker pedig jött, hisz még mindig zenél, alább hallgatható például „I Cry” című új dala, ami annyira ártatlan, hogy akár az MR2 rádió is játszhatná.

[vembed youtube=”jizvSedEDDI” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés