Kövess minket

Hiphop

Suge Knight állítólag megfenyegette a Straight Outta Compton rendezőjét

Suge már megint különös sztoriban.

Megosztva

Forrás:

Újabb botrányos történetbe keveredett Suge Knight neve. A hiphop mogul, aki jelenleg is börtönben van (gyilkossággal gyanúsítják), most előkerült bírósági iratok szerint fenyegető üzeneteket küldött F. Gary Gray-nek, a Straight Outta Compton rendezőjének – írja a Los Angeles Times.

Az új részletek szerint Suge az NWA karrierjét végigkísérő fim premierje előtt több telefonhívást is megejtett Gray irányába, melyekben kifejtette, hogy nagyon nem tetszik neki, ahogy a filmben ábrázolják őt, továbbá azt is sérelmezte, hogy nem kap pénzt a moziért. Miután Gray-ről leperegtek Suge problémái, a volt kiadófőnök egy igen fenyegető sms-t küldött a rendezőnek.

„Akkor találkozunk élőben…neked is vannak gyerekeid, mint nekem, szóval játszunk keményen” – az üzenet ezután jó pár káromkodást is tartalmazott.

A rendező állítása szerint annyira féltette az életét, hogy még a bírósági meghallgatáson is hazudott, pedig ezzel saját magát sodorta bajba. Suge ügyvédje szerint az üzenetek nem a védencétől jöttek, mivel ő nem így fogalmaz írásban.

Suge vitája a készítőkkel 2015. januárjában vált véressé, miután a hiphop mogul egy a film forgatásán lenyomott balhéja után egy közeli burgerezőnél nekihajtott 2 embernek furgonjával, megölve az 55 éves comptoni üzletembert Terry Cartert. Suge jelenleg is börtönben várja következő tárgyalását, de Gray fenyegetését, és egy rablási esetet is a tárgyalnak majd.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés