Kövess minket

Hiphop

Suge Knight azt állítja Dr. Dre bérgyilkost fogadott ellene

A volt Death Row Records vezérigazgató ismét nagyot mondott.

Megosztva

Forrás:

Suge Knight, az ember, aki jelenleg is börtönben van gyilkosság vádjával, az ember, aki csődbe juttatta a Death Row Records kiadót, az ember, aki azt állította, hogy igazából ŐT akarták megölni 1996. szeptember 7-én, nem 2Pac-ot, aki amúgy igazából lehet nem is halt meg, és csak bujkál, na ez az ember most ismét igen meredeket állít.

A TMZ által megszerzett jogi papírok szerint Suge azt mondja, hogy Dr. Dre meg akarta öletni őt, és egy bizonyos Dwayne Johnson (nem a színész!) lett felbérelve a melóra, de Johnson végül visszalépett, és inkább felkereste a volt kiadóvezetőt, hogy elmondja neki bajban van. Még a 20 ezer dolláros csekket is megmutatta neki, amit Dre állított ki a részére. Mindez elvileg még 2016 júliusában történt. 

Suge gyilkosságát pont azon a napon kellett volna végrehajtani, amikor ő hajtott neki 2 embernek furgonjával, megölve az 55 éves comptoni üzletembert Terry Cartert. Suge azt állítja ezt is azért tette, mert féltette az életét, hisz Dre meg akarta öletni. A volt kiadó boss amúgy nem először gyanúsítja ezzel a producer legendát, korábban már egy Los Angeles-i lövöldözést is az ő számlájára írt, a lövöldözésben Suge a mellkasán és karján sérült meg.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.