Kövess minket

Film

Suge Knight eladta az élete megfilmesítésének jogait

Megosztva

Életrajzi filmben dolgozzák fel Suge Knight történetét, miután Steve Whitney producer, és a TSW Films nevű cége felvásárolta a korábbi Death Row Records főnök életének megfilmesítési jogait – tudta meg a Deadline.

A hiphop mogul sztoriját Nick Cassavetes és Anthony Thorne forgatókönyve alapján viszik vászonra. A jelenleg gyilkosság miatt börtönben ülő kiadófőnök el is magyarázta, hogy miért most döntött úgy, hogy kiárusítja élete történetét.

„Az elmúlt harminc évben rengeteg szó esett Comptonról, rólam, és a Death Row-ról – rengeteg. Csomó kókler állította, hogy szerződésben áll velem, és joga van filmre vinni a sztorimat, de ez csak szóbeszéd volt, semmi más. Fiatalkoromban kitörtem a közegemből, de sosem felejtettem el, hogy honnan jöttem. Megpróbáltam a legmagasabbra törni, és vittem magammal a mellettem álló embereket is. Jóbarátok lettünk egy Mike Klein nevű fickóval, ő mutatott be Steve Whitney-nek, hogy végre elmesélhessük az igazságot.Együtt végre megcsináljuk ezt a filmet, és egy új szintre emeljük az egészet!” – mondta Suge, mely alapján úgy tűnik, hogy főleg az ő szemszögéből lesznek bemutatva a Death Row Records történései.

A film tervezett megjelenése dátuma, rendezője, és a Suge Knightot alakító színész kiléte egyelőre nem ismert.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés