Kövess minket

Hiphop

Suge Knight és egy csapat battle rapper is nyomja Nick Cannon új, Eminemnek címzett diss trekkjén

„Eminem egy k***a” – üzeni Suge a sittről.

Megosztva

Forrás:

Várható volt, hogy nem hagyja szó nélkül Nick Cannon azokat az oltásokat, amiket Eminem tolt rá Fat Joe múlt héten megjelent, Family Ties című nagylemezén. Em a Lord Above trekkben ugyanis – nem túl elegáns módon – felemlegeti a humorista ex-nejéhez, Mariah Carey-hez fűződő korábbi intim viszonyát, valamint, hogy Cannon anno pincsikutyaként kajtatott az énekesnő után, ékszerekkel és egy rakás pénzzel elhalmozva őt. Kettejük között amúgy már hosszú évek óta ellentét feszül, ami rendre felszínre kerül.

[vembed youtube=”ZXosXPTBTN0″ ]Tegnap aztán megérkezett a válasz egy diss trekk – The Invitation – formájában: ebben Cannon egy kisebb hadsereggel támad neki a detroiti rappernek, hiszen három battle rapper cimbijét, név szerint Hitman Holla-t, Charlie Clips-t és Prince Eazy-t is segítségül hívta egy-egy verze erejéig, ha pedig ez a csődület sem lenne elég, még az öreg Suge Knight is beköszön a szám elején, egy, a börtönben készült friss hangfelvételen.

[vembed youtube=”o7-rnu32LIA” ]Az igazán érdekes, helyesebben a legnagyobb port kavaró rész azonban mégis az, amikor Cannon arról szövegel, hogy a homofóbiával többször megvádolt Eminem az autójának hátsó ülésén orálisan kielégített egy férfit, miközben a sofőrje videóra vette az egész jelenetet. Azért, hogy ne kerüljön nyilvánosságra a felvétel, Cannon szerint Em komoly összeget fizetett az említett sofőrnek.

Itt viszont nem ér véget a sztori; pár órával a szám publikálását követően a humorista Twitteren jelezte a nagyvilág felé, hogy Eminem ügyvédei máris megkeresték és felszólították, hogy törölje a trekket.

[twitter]https://twitter.com/NickCannon/status/1204122863164411905[/twitter]
Eminem viccelődve válaszolt a diss-re, mint Twitteren írja, Nick-nek bocsánatot kéne kérnie, mivel ő nem olyan burzsuj, hogy sofőrt tartson, és amúgyis most féltékeny lett a kertésze a nem létező meleg szeretőjére. 

[twitter]https://twitter.com/Eminem/status/1204217116221755394[/twitter][twitter]https://twitter.com/Eminem/status/1204224135276224513[/twitter]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük