Kövess minket

Bulvár

Suge Knight és Snoop Dogg egykori ügyvédjére cserélte aktuális képviselőjét Tory Lanez

Megosztva

Mint megírtuk, december 23-án derült ki, hogy Daystar Petersont, alias Tory Lanezt minden vádpontban bűnösnek találták Megan Thee Stallion meglövésével kapcsolatban. Az új, eddighez mérten egészen más fényben folyó tárgyalások közelednek, így taktikai változtatásokat eszközölt a kanadai előadó.

Meghann Cuniff, a Lanez x Megan-ügyről a kezdetek óta hírt adó, jogi ügyekre szakosodott riporter a minap tette közzé a friss információkat az ügy kapcsán. Aktuális tweetje szerint Lanez kirúgatta a bíráságon eddig őt képviselő George Mgdesyant, és lévén, hogy szorul a hurok, valódi veteránra váltott: felbérelte a Death Row kiadó méltán hírhedt CEO-jának, Suge Knightnak egykori, 1968 óta aktívan dolgozó ügyvédjét, David Kennert, aki anno még Snoop Doggot is védte annak gyilkossági ügye alatt.

Korabeli fotó Kennerről (balról második) 2Pac, Knight és Snoop oldalán. Forrás: Opoyi.com

Peterson következő tárgyalási időpontja január 10-ére, keddre van kitűzve, itt a hírek szerint már Kenner védi a Megan Thee Stalliont lábon lövő zenészt. Az viszont egyelőre tisztázatlan, miről is lesz szó majd a holnapi tárgyalás alatt, illetve milyen vádpontokat érintenek, és kit hallgatnak meg, ugyanis az érintett bíróság nem publikálja az adatokat a nyilvánosság számára – teszi hozzá Cuniff.

Kenner a hírt, miszerint ő Lanez új ügyvédje, az említett újságírónak is megerősítette, aki ezt meg is osztotta az alábbi tweet-sorozatban.

A szerző elejt egy fontos technikai megjegyzést is, miszerint „Bárki, aki tapasztalt a jog területén, tudhatja, hogy [Kenner] kicsit későn kapcsolódott be az ügybe: a tárgyalások megkezdése előtt hasznosabb lett volna.” Ez azt is jelentheti, hogy a tapasztalt, hiphop-kliensekkel dolgozó ügyvéd feltehetőleg nem fog tudni ilyen hamar érdemi bizonyítékokkal, szemtanúi interjúkkal és stabil védelemmel előállni, pláne, hogy Lanezt már bűnösnek találták több vádpontban is – utal rá Cuniff.

Hogy miképp alakul a tárgyalást, azt így egyelőre nehéz megjósolni, de a holnapi nap során biztosan számítani lehet friss hírekre, akár Cunifftól is. Egy biztos: mindeközben Soulja Boy is csatlakozott a párbeszédhez, a clout-mc Instagram élőzés közben érintette a témát, Tory Lanezt „bitch” jelzővel illette, karrierjét „trash”-nek értékelte, majd beszólt a rap-közösségnek, mivel azok nem támogatják Megan Thee Stalliont, és nem hisznek neki, annak ellenére sem, hogy a bíróság hivatalosan is bűnösnek találta a kanadai artistot.

SOULJA BOY 4 WOMEN 2023?!

(HipHopDX)

 

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés