Kövess minket

Hiphop

Suge Knight fia állítja, Tupac él

Mármint nem mindannyiunk szívében, hanem szó szerint, Malajziában.

Megosztva

Forrás:

Az összeesküvés elmélet, miszerint 2Pac nem halt meg, csak bujkál valahol, rendre felmerül fórumokban, bulvárlapokban, és persze a rajongók reményeiben. Ezeket a teóriákat segíti a számmisztika, rengeteg photoshoppolt „bizonyíték”, utcai észlelések és rengeteg más, például az, hogy Makavelire változtatta a művésznevét, Niccoló Machiavelli, olasz író, filozófus és politikus után, akinek népszerű elmélete, hogy a legkönnyebben úgy tudod lóvá tenni az ellenségeidet, ha megrendezed a saját halálod. Februárban Szomáliában látták flangálni, halálának 22. évfordulóján pedig épp Afrikában nyaralt, de a legnépszerűbb teória az, hogy Kubába szökött, ahol nagynénje, Assata Shakur is menedéket lelt a ’80-es években. Egy angol férfi nemrégiben egyenesen azt állította, hogy az ő segítségével sikerült kimenekíteni a rappert az országból, az élményeiből pedig hamarosan könyvet ír.

A teóriákból tehát Dunát lehetne rekeszteni, van viszont egy ember, aki sokkal közelebb volt a tűzhöz, mint az összes random „esküszöm láttam Tupacot” emberke. Ő pedig nem más, mint Suge Knight, a volt hiphop mogul és Death Row boss, aki nem mellesleg ott ült a rapper mellett a kocsiban, mikor meglőtték. Suge egy tavaly bemutatott dokumentumfilmben már utalt rá, hogy Pac életben lehet, vagy ahogy ő fogalmazott: „Tupacnál sose lehet tudni„, de ez azért messze van a tényleges bizonyítéktól. Most, hogy Suge papa 28 éves börtönbüntetését tölti, a fia vette át a stafétát és mondott meredekeket az Instagram oldalán. 

Suge Jr. pár 2Pac-os hír és motivációs idézet posztolása után bele is csapott a lecsóba, és rögtön kijelentette: 2Pac él.

[instagram]BocV6_MnzFQ[/instagram]
Ezután posztolt pár totál nem kamu képet, melyen 50 Cent és Beyoncé ölelik Shakurt.

[instagram]Boc85pUHUzw[/instagram]
[instagram]BodLsx8HWrJ[/instagram]
Végül biztosított mindenkit, hogy nem drogok hatása alatt beszél hülyeségeket, és Insta sztoriban leleplezte, hogy a rapper nem Kubában van, hanem Malajziában. Hogy ez miért nem ért meg egy külön Insta posztot, míg a PS tanfolyam első óráján elkövetett Beyoncé és 50 kamuképek, azt nem tudjuk. 

Forrás:

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés