Kövess minket

Hiphop

Suge Knight megnevezte Tupac gyilkosait!

Kamu? Vagy nem?

Megosztva

Huszonegy éve találgatják az emberek, hogy ki lehetett az, aki Las Vegasban többször rálőtt mindenidők (egyik) leghíresebb rappere, Tupac Shakur autójára Las Vegasban, ezzel megölvén a 25 éves hírességet. Rengeteg név hangzott el az önjelölt nyomozók szájából az idők folyamán, újabb és újabb elméletek gyártva a tragikus történet köré. Leggyakrabban talán Puff Daddy-t és Suge Knight-ot gyanúsítják a vadabbnál-vadabb spekulációk közepette, ám eddig senkit sem tartoztattak le a gyilkossággal kapcsolatban. Most újabb személyeket neveztek meg, mint lehetséges elkövetők. Nem is akárki, hanem maga Suge Knight, az egykori Death Row Records vezér mondta el az elméletét, hogy szerinte kik állhatnak a máig rengeteg embert foglalkoztató ügy hátterében.

Elmondása szerint nem Tupac volt a célpont azon a végzetes szeptemberi estén 1996-ban, hanem ő maga! Méghozzá azért, hogy az akkori felesége, Saritha Golden rátehesse a kezét a csúcson lévő, félmilliárd dollárt érő Death Row kiadóra. A támadás előkészítésében és kivitelezésében a nőnek segítségére volt a label biztonsági főnöke, Reggie Wright Jr. is. Erről Knight ügyvéde, Thaddeus Culpepper beszélt a napokban, emberünk ugyanis börtönben ül jelenleg…

Forrás: Amazon

Az egészben az a legérdekesebb, hogy tegnap jelent meg egy dokumentumfilm „Tupac Assassination: Battle of Compton” címmel, amiben ugyanezek a részletek hangzanak el ‘Pac megölésével kapcsolatban. Sőt, már évekkel ezelőtt egy Los Angeles-i nyomozó, bizonyos Russell Poole is ugyanezeket a személyeket jelölte meg a gyilkosság elkövetőiként.

[vembed youtube=”EelHdemmuVc” ]

(dailymail.co.uk nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés