Kövess minket

Bulvár

Suge Knight nemi erőszakkal vádolja Akont

Megosztva

Keményen indította Suge Knight az új börtön podcastját, rögtön az első epizódban nemi erőszakkal vádolta meg Akont, ami teljesen más megvilágításba helyezi a korábban már ismert beefjüket.

A The Source magazin alapítójával, Dave Mays-szel beszélgetve az egykori Death Row mogul új podcastjának, a Collect Call-nak az első epizódjában azt állította, hogy az énekessel való vitája nem pénzügyekből eredt, hanem egy állítólagos incidensből, amikor Akon és az egyik producere, Detail állítólag szexuálisan bántalmaza Knight egyik munkatársának 13 éves húgát, valamint a lány 12 éves barátnőjét.

Nem akartam ezt felhozni” – kezdte Suge, egyenesen Akonhoz szólva. „De az egyik haveromnak volt egy kishúga – 13 éves volt. A legjobb barátja pedig 12 éves volt. A kocsiban ült velük, te pedig felhívtad telefonon, hogy drogot kérj tőle. Nem akart odamenni, mert előbb haza akarta vinni a húgát, de addig erősködtél, míg odament a hotelhez és nálatok hagyta a két lányt, míg elment cuccért. Amikor visszaért a szobába a kishúga és a másik kislány sírtak. Megerőszakoltátok őket” – vázolta a szituációt Suge, aki ezek után állítólag lebeszélte a barátját, hogy feljelentést tegyen, helyette ő akarta elintézni a dolgot.

Bár Akon még nem kommentálta Knight állításait, 2020-ban azt állította, hogy a Death Row Records egykori vezérigazgatójával való vitája pénz miatt volt. 2009-ben Knight és Akon dulakodásba keveredtek egy Scottsdale-i partin, ami miatt Robert „Jah” Carnes, Jr. zenei menedzsert – aki akkoriban Akon csapatának tagja volt – egy rendbeli súlyos testi sértés bűntettével vádolták meg.

Suge most azt állítja a verekedés azért tört ki, mert így állt bosszút az állítólagos nemi erőszakért.

(HipHopDX)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés