Kövess minket

Hiphop

Suge Knight szerint Tupac lehet életben van

A Fox új dokumentumfilmjében találta ezt mondani.

Megosztva

Forrás:

A “Tupac Shakur valójában él, csak valahol bujkál, mint a dagadt Elvis” mém annyira nem tud meg kihalni, hogy legújabban az az ember is ezt a dobot üti, aki ott ült mellette a kocsiban a lelövésekor.

Suge Knight, a Death Row Records korábbi feje áprilisban még azt mondta, hogy nem is Tupac volt az igazi célpont, hanem ő, az indíték pedig a kiadójának megszerzése volt. Most, egy új FOX-on bemutatásra kerülő “Who Shot Biggie & Tupac?” című dokufilmben már ennél is meredekebbet állít, szerinte ugyanis lehet Tupac él és virul.

Hogy mire alapozza ezt az állítást? Hát, a rapper kórházban való viselkedése, és a későbbi halála szerinte kizárja egymást, vagy legalábbis furcsa. A producer, aki amúgy a Los Angeles-i börtönből adott interjút a dokufilmet vezető Ice-T-nek, és Soledad O’Brien, újságírónak, azt állítja, hogy mikor eljött a kórházból, Tupac és ő még nevetgéltek, és poénkodtak.

Nem tudom, hogy ha valaki ennyire jól van, akkor hogyan lehet később hirtelen ennyire rosszul” – mondta Suge a rövid videóban, amit kiadott a Fox. O’Brien visszakérdezett, hogy akkor tényleg azt állítja, hogy Tupac életben van? Suge válasza: “Tupacnál sose lehet tudni.” 

A “Who Shot Biggie & Tupac?” most vasárnap kerül bemutatásra.

(HipHopDX)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.