Kövess minket

Film

Suicide Squad: Külön Deadshot filmet készíthet a Warner Bros.

Will Smith szívesen visszatérne a Lövész szerepébe.

Megosztva

Forrás:

Abban még a Suicide Squad legnagyobb kritikusai is egyetértettek, hogy a DC képregény gonoszokat tömörítő filmben alapvetően ott volt a potenciál, az már más kérdés, hogy ezt mennyire sikerült kiaknázni. Hát a filmet forgalmazó Warner Bros. mindenképp ki szeretné aknázni, mivel már bejelentették a folytatást, egy külön álló Joker filmet, amiben Jared Leto szerepel, és egy Harley Quinn szólófilmet is, és mivel nem bírnak leállni, úgy tűnik a Will Smith által alakított Deadshot is megkapja a maga moziját, ha minden jól alakul.

A színészt ezt maga jelentette be, legalábbis egyelőre csak annyit, hogy elindultak a beszélgetések a a spinoff filmről – írja a Screenrant filmes oldal. Will egy Deadshot filmre irányuló kérdésre azt válaszolta, hogy:

Nagyon remélem. Imádom Deadshot karakterét alakítani. Nagyon élveztem a szerepet. Már elindultak a beszélgetések róla, ha tehát meglesz a jó ötlet hozzá elindulhatnak a tárgyalások. Nagyon szeretném, mivel imádom Deadshot-ot“.

A DC univerzum idén csak az Aquaman filmjét kapja meg, jövőre viszont érkezik a Shazam!, Joker eredetfilm, és a Wonder Woman 2 is.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés