Kövess minket

Bulvár

Sunyin leütötték Future testőrét, a rapper szimplán továbbsétált

Állítja, nem hallott, nem látott semmit.

Megosztva

Forrás:

Nem csak A$AP Rocky-nak, de Future-nek is meggyűlik a baja Európával, hisz az atlantai trappert nemrég Ibizán zaklatták, majd a testőrét is kiütötték, fényes nappal.

A TMZ által megírt sztori szerint Future épphogy csak megérkezett a buliszigetre, mikor pár fiatal odajött hozzá közös képet kérni, a rapper elhajtotta őket, mivel túl fáradt volt az utazás után, mire a „rajongók” csesztetni kezdték, és beszólogattak neki. A testőre ekkor lépett közbe és leállítatta őket. A fiatalok viszont nem hagyták annyiba a dolgot, és egyikük leütötte a testőrt, míg az épp hátat fordított neki. Elég sunyi lépés. Egyes infók szerint a férfinél egy kő is volt, ezért történhetett meg, hogy a nagydarab testőr egy ütéstől kifeküdt, de ez nincs megerősítve. Az egészről videófelvétel is készült, a saját bevallásuk szerint angol srácok pedig nagyon boldogok voltak, hogy sikerült valakit hátulról leütni.

[twitter]https://twitter.com/balleralert/status/1153336132077334530[/twitter]
A dolog legszomorúbb része amúgy mégis az, hogy Future az egész eset közben még csak hátra sem nézett, csak ment tovább, majd a várakozó terminálnál leült. A rapper később egy Insta sztoriban magyarázta a bizonyítványt, elmondása szerint a támadók eleve azzal jöttek oda hozzá, hogy egy „szopásért cserébe kaphatnak-e egy fotót?”, tehát rögtön kötekedtek, majd kiütötték a biztiboyát, amiből ő állítása szerint semmit sem észlelt, ezért nem reagált rá, plusz ő a felvételt is megvágottnak látja. „Én nem láttam semmit, hagyjatok ki az egész incidensből” -írta.

Forrás:
Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés