Kövess minket

Aztaa

Sürgősségi riasztást adtak ki a gyerekrabló Chucky ellen Texasban

A hatóságok később elnézést kértek, véletlen történt, mégsem keresik a gyilkos játékbabát.

Megosztva

Forrás:

Különös üzenetet kaptak a texasi sürgősségi riasztásra regisztráltak előző hét pénteken. Az Amber Alert rendszer az eltűnt gyerekekről ad tájékoztatást, ezt annak érdekében küldik ki, hogy egyrészről kiterjesszék a keresést, másrészről az esetleges veszélyre is felhívják a figyelmet. Most is ez történt, csak a lehetséges elkövetőnél a Gyerekjáték című horrorfranchise Chucky babáját, az elrabolt gyereknél pedig a Chucky ivadéka című filmben megismert fiát, Glent jelölték meg.

[vembed youtube=”BYk6bogl2Es” ]A riasztás a gyanúsítottat egy 28 éves, vörösesbarnás hajú, kék szemű, 94 centis babának írta le, aki kék farmer overált, csíkos hosszú ujjú pólót visel, és utoljára konyhakéssel a kezében látták.

Az eltűnt gyereket, Glent egy 5 éves, fehér gyereknek írták le, aki az „eltűnésekor” kék pólót és fekete nyakörvet viselt.

A sürgősségi riasztásra regisztráltak háromszor egymás után is megkapták az üzenetet, úgy tűnik a trollkodó nagyon szerette volna, ha mindenki elolvassa poént. A riasztásokat kiküldő ügynökség a helyi KENS 5 TV-ben magyarázta a helyzetet, elmondásuk szerint „üzemzavar” történt, amiért elnézést kérnek, egyben ígéretet tettek rá, hogy hasonló nem fog többet előfordulni.

Chucky karaktere amúgy hamarosan egy új TV sorozatban tér vissza, valamikor idén, de pontos megjelenési dátum még nincs.

Forrás:

(Deadline)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés