Kövess minket

Stílus

Sütőporral a csillogó hajért

Még nem találtad meg a leghatékonyabb és legolcsóbb hajápolót? Akkor itt az ideje, hogy kipróbáld a sütőport. Nem fogsz csalódni.

Megosztva


Könnyen zsírosodik a hajad, és minden nap meg kell mosnod? A problémára egyre többen használják a népszerű szárazsampont, azonban van attól egy olcsóbb megoldás is. A túlzott hajmosás hatására sérülnek a hajszálak, de sütőpor segítségével ez már a múlté.

Már csak az a kérdés, hogy működik. Eláruljuk, hogy nem úgy, ahogyan gondolnád, vagyis nem kell a hajadra szórnod, majd kifésülnöd, hanem ettől kicsivel összetettebb a praktika. Szükség lesz egy vizespohárra és egy kanálra. A poharat töltsd meg félig vízzel, majd keverd bele a sütőport. A vízben gyönyörűen feloldódik majd, de minden bizonnyal maradnak benne összefüggő „pelyhek”, amelyek miatt nem kell aggódnod.

Miután kikeverted a hajápolódat, készítsd fel tincseidet egy kellemes sokkra. Meleg vízzel nedvesítsd be a hajad, majd applikáld fel a hajadra. 2 perc után öblítsd le hideg vízzel, meg fogod látni, hogy az eredmény kellemessé válik. A haj selymesebb lesz, a felületi zsíros tapintás pedig már a múlté.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.