Kövess minket

Aztaa

Sütőversenyt nyert a börtönben Anglia egyik legkegyetlenebb női sorozatgyilkosa

Rose West Viktória királynő tortájának nem volt ellenfele.

Megosztva

Forrás: Twitter

Imád a börtönben sütögeti Rosemary West Nagy-Britannia egyik leghírhedtebb női sorozatgyilkosa, akit 1995-ben ítéltek életfogytiglani szabadságvesztésre 10 ember brutális megölése miatt. Az azóta eltelt 23 év alatt Rose tökélyre fejlesztette konyhaművészetét, legközelebb mégis a cukrászkodás áll a szívéhez. Így aztán örömmel nevezett az otthonául szolgáló New Lowton börtön házi sütőversenyére, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy megnyeri azt. Egyik kedvencét, a Viktória királynőről elnevezett tortát (Victoria sponge) készítette el, amivel szoros versenyben sikerült elhódítania az első helyet.

A most 64 éves nő azonban nem ehet az általa sütögetett édességekből, mert 2-es típusú cukorbetegségben szenved. Ennek valószínűleg rabtársai örülnek a legjobban, mondjuk szüksége is van „barátokra”, mert a börtönben sokan utaznak rá, finom torták ide vagy oda.

Rosemary West férjével, Fred West-tel együtt nyolc fiatal lányt erőszakoltak és öltek meg a bizonyítékok szerint. Első áldozatuk a férfi 8 éves kislánya, Charmaine volt. Férjét 1992-ben letartóztatták másik, 13 éves lánya megerőszakolása miatt, a sorozatgyilkosságokra ezután derült csak fény. Fred West 1992-ben végzett magával a börtönben, míg Rose élete végéig ott is marad a bestiális sorozatgyilkosságokban való részvétel, illetve két másik általa elkövetett emberölés miatt.

Rosemary beszámolók alapján példamutatóan viselkedik a börtönben, ezért azt is megengedik neki az őrök, hogy késsel dolgozzon az intézmény konyhájában, persze szigorú felügyelet mellett.

(Mirror)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés