Kövess minket

Hiphop

Swizz Beatz azt szeretné, hogy 2Pac és Biggie is megküzdjenek egy Verzuz rapcsatában

Hologramok, testdublőrök vagy klónok csapnának össze?

Megosztva

Forrás:

A Verzuz csaták alapítói, Swizz Beatz és Timbaland az ide évben is folytatják a sorozatot, és enyhén szólva is nagy terveik vannak. A producerek közti beat ütközetekként induló Verzuz szépen lassan rapperekre és ezzel együtt rap csatákra váltott, majd ahogy egyre nagyobb nevek tűntek fel a Live-ok során, úgy lett elvárás, hogy minden adással megugorják a korábbi sztárszintet. Eme trend mentén Swizz a Jalen & Jacoby showban nemrég arról beszélt, hogy számára az lenne az álom-Verzuz, ha a ’90-es évek két nagy rap riválisa, 2Pac ésThe Notorious B.I.G. is rap csatáznának egyet, elvégre innen nincs nagyon feljebb.

Az az álmom, hogy kitaláljuk a módját,hogy Pac és Biggie is megmérkőzzön egymással, de úgy, hogy az a közönségnek is tetsszen” – ami valljuk be nem kis feladat, hisz egyik rapper sincs az élők sorában. 

Az álom-Verzuz csaták ötlete Timbalandet is megihlette, hisz gyorsan közbevágta, hogy ő egy Prince és Michael Jackson csatát látna szívesen.

A kérdés, hogy pontosan miként lehet ezt kivitelezni, 2Pac már visszatért egy rövid időre hologramként a 2012-es Coachella fesztiválon, tehát az egy opció, de ha az olcsóbb megoldások felé kacsingatunk, akkor a testdublőrök felbérlése is megoldás lehet.

[twitter]https://twitter.com/djacoby/status/1352720890593746944[/twitter]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés