Kövess minket

Hiphop

Swizz Beatz, Pharrell, Timbaland producereli Busta Rhymes új albumát

Megosztva

Busta Rhymes új albumot készül kiadni, melyen a rap veterán egy olyan producer trióval dolgozik együtt, akik korábban a legnagyobb slágereit készítették.

Vasárnap Swizz Beatz az Instagramon hozta nyilvánosságra a hírt Busta közelgő albumáról, miszerint ő, Timbaland, Pharrell Williams, és maga Busta lesznek a producerei. Busta azóta megerősítette Swizz bejelentését, és ígéretet tett rá, hogy a projekt megváltoztatja a szcénát.

Ez egy „Busta Rhymes-t éltető poszt” – mondta a Grammy-díjas producer, kiemelve, hogy a rapper 2023-ban is releváns maradt, annak ellenére, hogy több mint 30 évvel ezelőtt debütált. „Csak szeretném megragadni a pillanatot, hogy elmondjam, nagyra értékelem a testvéremet, Busta Rhymes-t a hosszú életéért, a jellegzetes stílusáért és hangjáért. Mindenkinek olyan hosszú karriert kívánok, mint amilyen neki van.” Swizz posztja alatt Busta is beköszönt a kommentszekcióban, hogy visszhangozza régi barátja és kollaboránsa szavait a testvériségről és a tervekről. „A barátságunk és testvériségünk évei nem írhatók le szavakkal!!! „Várjatok, amíg meghalljátok, hogy hogyan fogjuk megváltoztatni a kultúrát ezzel az albummal, melynek vezető producere te vagy, Timbaland Pharrell és én magam!” – írta.

Busta Rhymes és Swizz Beatz munkakapcsolata 1998-ban kezdődött a „Tear da Roof Off” című dallal, aminek Swizz volt a producere. A páros azóta számos alkalommal együtt dolgozott, legismertebb kollabjuk talán a 2006-os „Touch It” című kislemez volt.

(VIBE)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés