Kövess minket

Hiphop

Swizz Beatz „puncinak” és „kis embernek” hívta Drake-et, miután gyanúsan kikerült a netre egy Busta Rhymes kollab

Később bocsánatot kért.

Megosztva

Forrás:

Senki se szereti, ha idő előtt kikerül valamelyik projektje a netre. Rapperek gyakran dobnak a kukában egy-egy dalt, néha egész lemezeket a leakek miatt, de mi van akkor, ha a szivárgás felelőse pont egy kollaboráció egyik tagja? Ez utóbbi gyanúja merült fel a napokban, miután egy korábban sosem hallott Busta Rhymes és Drake közös került ki a világhálóra, és Busta állítja, fogalma sincs hogyan szivároghatott ki.

A J Dilla által producerelt “Stay Down” visszafordíthatatlanul kint van, ezen nem lehet változtatni, és habár Busta nem örül a dolognak, van valaki, aki még nála is jobban felhúzta magát, ő pedig a New York-i OG producer, Swizz Beatz. Swizz Insta Live-on beszélgetett Bustával, és érezhetően felhúzta magát, hogy a trekk anélkül került ki, hogy barátja megjelentethette volna azt. „Engem zavar, hogy kikerül egy dal, amivel anno téged kerestek meg…” – kezdett bele Swizz, majd Busta gyorsan tisztázta, hogy Drake szimplán csak egy J Dilla alapra akart rappelni, kevésbé érdekelte maga a kollab. „Figyu tesó, ő egy jó gyerek, nem rossz gyerek, máshonnan jött, csináltunk anno közös slágereket, szeretet van. Nem akarok problémát senkivel” – válaszolta Swizz, látszólag megnyugodva, majd két mondattal később kijött belőle, amit igazából érez: „A lényeg, hogy ő egy punci, de most komolyan!” – Busta láthatóan nem értett egyet a kijelentéssel.

[twitter]https://twitter.com/__rapalert/status/1274782544513445891[/twitter]
Swizz később tovább magyarázta, hogy azért húzta fel magát, mert Busta engedélye nélkül került ki a cucc, és nem volt lehetősége megjelentetni. „Nincs probléma, ő egy kisgyerek, ő egy kis ember” – tette hozzá Swizz.

[twitter]https://twitter.com/2Cool2BIog/status/1274742511039373315[/twitter]
A producer másnap egy videóüzenetben kábé bocsánatot kért Drake-től. Elmondása szerint nem kellett volna beleszólnia az egész dologba.

[twitter]https://twitter.com/2Cool2BIog/status/1274868806150692864[/twitter]
(HipHopDX)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük